VersSpreken Live over Gerard Reve

We gaan weer VersSpreken! Niet alleen worden er op dit moment weer nieuwe afleveringen gepland, ook vindt op 5 april aanstaande, om 20.00 u., de derde editie van VersSpreken Live plaats. We nodigen u allemaal van harte uit om mee te praten met Matthijs, Joost, Henk van der Waal en Jeroen van Rooij over het gedicht Leve onze marine van Gerard Reve (lees het gedicht hier). Het wordt ongetwijfeld een gesprek over religie, mystiek, ironie, eucharistie en de Liefde.

VersSpreken Live vindt plaats in Boekhandel van Rossum in Amsterdam, al sinds 1929 een begrip in de Beethovenstraat. Tram 5 en 24 stoppen er voor de deur. Reserveren is gewenst, via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077.

VersSpreken Live over Gerard Reve
Met: Henk van der Waal, Jeroen van Rooij, Matthijs Ponte, Joost Baars
Aanvang: 20.00 u., deur open: 19.30 u.
Entree: gratis, reserveren via: winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.