VersSpreken Nederlandse winnaar European Podcast Award

We’ve got him! VersSpreken is, mede dankzij uw stemmen, maar ook dankzij een beslissing van een jury, als een van de drie Nederlandse podcasts bekroond met een European Podcast Award (samen met F1Cast en Giel Beelen). Dat betekent dat wij een prachtig mooi opnameapparaat ontvangen om nog betere podcasts te maken. En het betekent ook dat we de bokaal die u hierboven ziet, met de naam “VersSpreken” erin gegraveerd, op onze schoorsteenmantels mogen zetten.

Een betere eerste verjaardag hadden wij ons niet kunnen wensen.

We zijn wat achter met de productie van afleveringen, maar u kunt zeer binnenkort een aflevering met en over Martin Reints verwachten. Daarna, beloven we, snel meer.

Nogmaals dank voor uw stemmen, en vooral voor het beluisteren van ons programma. Dank ook aan de mensen van PoemTalk, de Amerikaanse podcast die ons vorig jaar mede inspireerde om VersSpreken te beginnen.

Joost Baars en Matthijs Ponte
VersSpreken

3 Replies to “VersSpreken Nederlandse winnaar European Podcast Award”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.